Bila Perempuan Jual Mahal

Tuesday, November 2, 2010

Bila Perempuan Jual Mahal




Bila masa wanita jual mahal,dia tunggu supaya lelaki terus bidding tuk dapatkan dia..
Bila yang jual mahal tu ialah ialah perempuan cantik, kaya raya, tak kisah la budi bahasa cam mana, lelaki mang la sanggup tunggu tak kira hujan panas salji sekali pun -"Abang sanggup rentas lautan api untuk untuk buktikan cinta abg kat sayang"
Bila perempuan yang jual mahal tue sekadar sedang2 jer--"lantak ko la minah woi..malas aku nak layan buang current jer."
Bila tunggu punya tunggu tak dak orang amek terpaksa kena lah turunkan harga.. 10 ringgit tapi diskaun 70%..jadi berapa. Amek kalkulator kira sendiri
Bila perempuan jual murah laki cakap low quality --tapi layan gak..niat dalam hati_-"dah depan mata. Apa lagi sapu la"

Seorang gadis selalu menginginkan laki yang penyayang,beriman dan berketrampilan dalam hidup dorang.. Bangun pagi semayang subuh berjemaah sama-sama. Kalau salah si laki tegur cara berhemah dan bijak sana. Tapi bila tunggu punya tunggu punya tunggu, tak da orang nak amek sebab jual mahal. Bila diskaun sikit2 tak nak.. nak diskaun banyak2.. Banyak cantek punya muka ko..tumbuk laju2 kang...Last2 lepas biding punya biding punya biding, dapat la lelaki pujaan hati tapi iman dah keras cam kerak nasi..

Bila maghrib tunggu nak jemaah sama-sama tapi, tp dia baru terhegeh nak p mandi.. Last2 tungu punya tunggu punya tunggu, maghrib ntah ke mana isyak tak tentu hala.. Aduih yai..mane nak cari lelaki berkualiti ni..


Suka entri ni?? Vote Sekarang.. Klik Pada Gambar untuk vote

5 komentar:

diana said...

lelaki yang baik..
beriman..
bertanggung jawab...
dulu ada..bujang lagi..
sekarang... dia dah kawen..
laki akak..
hehehheheh

tengkorakemas said...

hm..lelaki yg baik utk perempuan yg baik..

lelaki yg berkualiti dicari di tempat berkualiti..insyaAllah dijumpai

Asyi@alasyr said...

bila perempuan jual mahal.. org laki naik darah maaa.. tercabar kelakian diorg huhu..
susah kita nk cri pelengkap hdp....
nk cari yg serasi lgi susah..
org kate kita dlm bab jodoh jgn terlalu memmilih.. nnt dpt ikan bilis erm ni yg xnk nie...
tpi jodoh mmg kne pilih.. xkan nk mai serengkup jarang je.. asal umur langjut haaaa.. kwn jelah ngn sape2 pow.. xboleh la cm 2 :) thanks cik su kongsi pandangan..

SyAmSuL AnUaR said...

ssh pompuan yg jual mahal..mcm bgs je...x semua lelaki mcm tu.. ^_^

Anonymous said...

eceli jual mahal ne mmg bek ,, sy rse sume lelaki yg tackle tuu memaen ,, so tak kn nk lyn mcm tek ,, kgkdg lelaki ckp klw ite lyn dorg senang2 ,, jenis pompuan too sosial n tak serious in relationship ,, n bile ite jual mhl tak terus lyn ,, bole pulak kte ne budget bgos .. sy pon yta twu ,, kan buat poopuan serba-slh .. anyway n eceli ta kesah sgt org nk ckp ap .. lntak lah .. spe soh dy ngurat kite botl ta ????

Related Posts with Thumbnails